Uygulamalı Girişimcilik Kursları Sürüyor

KENDİ İŞİNİ KURMAK VE BU NOKTADA DA KOSGEB DESTEĞİ ALMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLER İÇİN TAVŞANLI BELEDİYESİ, İŞ-KUR VE KOSGEB İŞBİRLİĞİYLE KURSLAR DÜZENLENİYOR. BU SENE 5.’Sİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ İÇİN MÜLAKATLAR YAPILDI.

Gündem Yayın: 08 Ekim 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 08.10.2016 14:18:37
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
2938 okunma
Google News


 

 

Tavşanlı Belediyesi, İŞ-KUR ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursları (UGE) sürüyor. 2016’nın 5. kursu için Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nde mülakat yapıldı. Düzenlenen kurslar sonunda kendi işini kurmak isteyenler önemli desteklemelerden yararlanma imkanı yakalıyor.

Pazartesi itibariyle başlayacak olan UGE kursuna 25 kursiyer iştirak edecek. Kurslar; Mesleki Eğitim Merkezi’nde, Müdürü Cenap Fillikçioğlu tarafından verilecek.

Kursların sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika takdim edilecek.

Bu arada Kasım ayında 2 kurs daha düzenlenecek. Bu kurslara katılmak isteyenler için Tavşanlı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nde müracaatlar alınmaya başlandı.

7 ve 24 Kasım tarihlerinde de 2 grup oluşacağı bilgisi edinildi.

Başvurular Belediyeye bizzat yapılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.