Üretimde Verim ve Kalite Önceliğimiz

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 13.08.2018 09:25:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1884 okunma
Google News

Üretimde Verim ve Kalite Önceliğimiz
Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı tüm Orman İşletme Müdürlüklerinde 2018 yılı üretim programı kapsamında çalışmalar sürüyor. 

Gediz Orman İşletme Müdürlüğü Yeşilçay Orman İşletme Şefliği 4 ve 14 nolu bölmelerde üretim yapıldı. Yaklaşık 70 Ha sahada yapılan çalışmalar yerel köy halkı tarafından gerçekleştirildi. 

Bölge Müdürü Adnan Kayım; üretimde kalitenin öncelikleri olduğunu belirtti ve üretim çalışmalarının tüm İşletme Müdürlüklerinde sürdürüldüğünü söyledi. Kayım; “ Vahidi fiyat usulü ile işlendirilen köy halkımız çalışmalarımızda Orman Bölge Müdürlüğümüze büyük destek veriyorlar. Gediz Orman İşletme Müdürlüğü Yeşilçay Orman İşletme Şefliği sınırları dahilinde bulunan Karaçam sahalarımızda yapılan çalışmalarımızda köylü vatandaşlarımıza da bu sayede katkı sağlamış oluyoruz. Aynı zamanda sahadan çıkacak yakacak odun da köylü vatandaşlarımıza veriliyor. Yaptığımız çalışmalarımızın asıl amacı ormana en iyi bakımı yapabilmek. Tabi ki yapılan bu çalışmalar neticesinde ekonomik değere sahip orman emvalleri de elde etmekteyiz. 2. Sınıf ağırlıklı üretim yapılan sahamızda çalışmalarımız hızla devam etmektedir” şeklinde konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.