Unutulmuş Mucize, Şifa Kaynağı

Unutulmuş Mucize, Şifa Kaynağı

Sağlık Yayın: 20 Ekim 2013 - Pazar - Güncelleme: 20.10.2013 00:49:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3103 okunma
Google News

Kütahya'da 5 yıldır sülük satarak geçimini sağlayan Murat Kurt, sülük tedavisine çok rağbetin olduğunu ifade ederek faydalarını anlattı.


Kurt, "Faydasını gören müşterilerimizin sayısı çok... Tedavi özellikle Mayıs/Haziran ve kış sesozonun 'da yapılırsa daha çok fayda verir. Romatizma, sedef, sivilce, ağrılar dâhil yirmi bir hastalık için sülük kullanılmaktadır. Sülükler kan emerken vücuda 100'ün üzerinde biyoaktif madde salgı yaparak kanın pıhtılaşmasını engeller, oluşmuş pıhtıyı eritir, ağrıları keser, mikropları öldürür, tansiyonu dengeler, kas gevşetir, bağışıklık sistemini düzenler, stres giderir, sinir hücreleri ve liflerini tamir eder" dedi.


Sülüklerin göz kapakları, avuç içi, ayak tabanı, boyun, çene altı, koltuk altı ve kasıklarda kullanılmaması gerektiğini belirten Kurt, "Kanı sulandırıcı ilaç kullananlar, anemi (kansızlık) hastası olanlar, aktif bir kanaması olanlar, cerrahi işlemlerin öncesi ve sonrası, diyalize girenler kullanmamalı… Son bir ay içinde mide- bağırsak kanaması geçirenler ve kanın pıhtılaşmasını engelleyen bir hastalığı olanlar da sülük kullanmamalı. Sülükler bir sefer kullanılmalı. Aynı sülüğü iki kişi, kan yoluyla hastalıkların geçişine maruz kalmamak için kullanmamalı." diye konuştu.

Detaylı bilgi için www.hacamatyasam.com ve www.kutahyahacamat.com adresine ulaşabilirsiniz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.