Unicera Fuarına Güral vitrifiye damgası

Ekonomi Yayın: 07 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.02.2019 16:10:53
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3811 okunma
Google News

Unicera Fuarına Güral vitrifiye damgası.
5 Şubatta kapılarını açan İstanbul Banyo, Seramik ve Mutfak Fuarı ( Unicera)  yoğun bir ziyaretçi akını ile devam ederken Fuarın gözdesi yine Güral Vitrifiye oldu. 
Güral Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi Av.Nesrin Güral'ın bizzat tasarladığı Double Deck Vitrifiye dünyasına yeni bir bakış açısı getirmesi itibarıyla  büyük beğeni topladı. Farklı tasarımları sayesinde çeşitli ürünlerinde defalarca alanında dünyanın en prestijli ürünü ödülleri alan Güral Vitrifiye’nin  Unicera Fuarındaki standı ziyaretçilerin ilgisini çekti. 
Fuar günleri boyunca Güral Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyeleri Harika Güral, Ali Güral ve Sami Güral bizzat standa bulunarak Türk ve Yabancı yatırımcılarla görüşmeler sağladı, misafir ağırladı.  Güral Vitrifiye Standını ziyaret edenler arasında Dış İlişkiler Ekonomik Kurulu Başkanı Nail Olpak, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, Seramik Konfederasyonu Başkanı Erdem Çenesiz ve Çimse-İş Sendikası Genel Başkanı Zekeriyya Nazlım da vardı. Olpak, Gülle, Çenesiz ve Nazlım, Güral Şirketler Gurubunun genç temsilcileriyle ürünler ve sektör üzerine sohbet ettikten sonra, Harika Güral, Ali Güral ve Sami Güral'a, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral nezdinde yürütülen şirket çalışmalarında başarılar dilediler. 
 ITF İstanbul Fuarcılık, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği (TİMDER) iş birliğinde yapılan fuara, 126 ülkeden 100 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Binin üzerinde markanın katılımıyla yapılan fuar, Ekonomi Bakanlığı'nın da desteğiyle kapsamlı alım heyeti organizasyonlarına da ev sahipliği yapıyor. Fuar, 40 ülkeden gelecek alım heyetlerinin katılımıyla gerçekleştiriliyor. Fuardaki tanıtım etkinliklerinin yanı sıra aralarında ABD, Almanya, İtalya, Fransa, İngiltere, İspanya, Polonya, Çin, Rusya, Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Umman, Ürdün, Lübnan'ın da bulunduğu ülkelerden gelen alım heyetleri, katılımcılarla B2B Eşleştirme Programı kapsamında ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. CNR Expo Yeşilköy’de devam eden Fuar 9 Şubata kadar açık kalacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.