ULUKÖY YAYLASI CAMİİ MİNARESİNE KAVUŞTU

ULUKÖY YAYLASI CAMİİ MİNARESİNE KAVUŞTU

Gündem Yayın: 10 Aralık 2015 - Perşembe - Güncelleme: 10.12.2015 14:08:42
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3490 okunma
Google News
Kütahya İl Özel İdaresi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan, 2014 yılında Vali  Şerif Yılmaz’ın katıldığı törenle ibadete açılan Uluköy Yaylası Camii minaresine kavuştu.

Uluköy Yaylası Camii Minaresinin açılışı için cami bahçesinde bir tören düzenlendi. Törene Vali   Şerif Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı  İdris Güllüce, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu,  İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İşadamları İsmet Güral, Ahmet Baş, Ahmet Acar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Vali  Şerif Yılmaz, “Dinimiz gereği hayırda yarışıyoruz. İlimizde ihtiyaç duyduğumuz alanlarda, bölgelerde devlet vatandaş işbirliği içerisinde camii yapmaya çalışıyoruz. Tüm hayırseverlerimizin amellerinin kabul olmasını ve yapılacak olan hayırların devamını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından köy sakinleri tarafından Vali  Şerif Yılmaz ile birlikte Ahmet Baş  ve Ahmet Acar’a katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim edildi.

Hayırsever vatandaşların katkıları ile yaptırılan minarenin açılış kurdelesini İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül’ün duasının ardından Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Sayın İdris Güllüce kesti. 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.