Ülkücülerden Türkmeneli Gecesi

Gündem Yayın: 25 Mart 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 25.03.2017 14:03:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4583 okunma
Google News

Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Türkmeneli Gecesi’ne ilgi büyüktü. Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçısı Osman Öztunç’un sahne aldığı geceye çevre illerden gelen Ülkü Ocakları Afyonkarahisar, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Edirne, Eskişehir İl Başkanları, MHP Kütahya İl ve İlçe Teşkilatları, Ülkü Ocakları Kütahya İlçe Başkanları, MHP’li Belediye Başkanları, Belediye - İl Genel Meclis Üyeleri, Türkiye Kamu - Sen ailesi ve çok sayıda Milliyetçi - Ülkücü vatansever Türk evladı ve şehit ailelerinin katılımları ile gerçekleştirilen etkinliğe, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz onur konuğu olarak katıldı.

Yöresel halk oyunları ekibi ve Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı tarafından oluşturulan müzik grubu “Grup Kayı” geceye renk katarak katılımcılardan tam not aldı.

Osman Öztunç ise gecede birbirinden eşsiz güzellikteki eserlerini seslendirdi. Son çıkan albumunden de eserlerini seslendiren Osman Öztunç gecenin sonunda hatıra fotoğrafları çekildi. 

57.  Alay Sancağı devir teslim töreninde sancak; Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanlığı’na teslim edildi. 

Türkmeneli Gecesine katılım gösteren Ülkü Ocakları İl Başkanlarına plaket takdimi ile program sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.