Ülkücü hareketin kalbi Ankara da çarpacak

Siyaset Yayın: 13 Mart 2018 - Salı - Güncelleme: 13.03.2018 18:36:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2509 okunma
Google News

Ülkücü hareketin kalbi Ankara da çarpacak

MHP Merkez ilçe başkanı Gökhan Tomruk, Partisi’nin 18.03.2018 tarihinde Ankara Arena Spor salonunda düzenlenecek olan 12. olağan kongre öncesi değerlendirmelerde bulundu.

" "   Milli duruş Şühedaya vefa 
millete beka kurultayımızı milliyetçi ülkücü camia olarak el ele kol kola birlik ve beraberlik içinde yoğun bir katılımla gerçekleştireceğiz.
Kongremizin başta ülkemize milletimize ve partimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

Yurdun dört bir yanından kongremize katılacak olan vatan sevdalıları Ankara arenada tek yürek tek ses olacak. Dosta düşman da MHP’nin ülkemizin yıkılmaz bir temel taşı olduğunu görecek dedi.

Büyük kurultay sonrası parti teşkilatları olarak önümüzdeki mahalli idareler seçimine en iyi şekilde hazırlanarak kazananın MHP olması için çalışacağız. Partimizin izlemiş olduğu politika ve projeleri halkımıza en iyi şekilde anlatıp desteklerini isteyeceğiz ifadelerine yer verdi.

Bilgi liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyin doğru, dürüst, ileri görüşlülüğüyle geleceğimizi aydınlatan bir devlet adamı olduğu herkes tarafından takdir ve kabul görmüştür. Bizlerde teşkilat olarak her daim kendisinin emrinde olduğumuzu çıkacağı her yolda aldığı her kararda sonuna kadar yanında mücadele edeceğimizi belirtmek isterim.

Bu bağlamda bizler her şeyden önce memleket sevdalısıyız milletine hizmet için yanıp tutuşan bir camianın mensubuyuz inşallah seçmenimizin teveccühü ile layık olduğumuz mevki ve  makamlara hizmet için en kısa zamanda geleceğiz"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.