ÜLKÜ OCAKLARI VE MHP’DEN MOYMULSPOR’A ZİYARET

Gündem Yayın: 08 Kasım 2017 - Çarşamba - Güncelleme: 08.11.2017 09:19:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1920 okunma
Google News
 
MOYMULSPOR’A ZİYARET 
Tavşanlı Ülkü Ocakları ve MHP’den Moymulspor’a ziyaret gerçekleştirildi. 
Tavşanlı Ülkü Ocakları Başkanı Behiç Barut ve yönetimi ile Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı ilçe başkanı Hasan Aydoğdu beraberinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Moymulspor’a ziyaret gerçekleştirdiler. 
İlçemizi BAL’da , Linyitspor ile birlikte temsil edecek olan Tavşanlı Kartalı Mıoymulspor’u antrenman yaptığı tesislerde ziyaret eden yöneticiler Moymulspor’a başarı dileklerini ileterek her zaman destekleyeceklerini belirttiler. 
Ülkü Ocakları Başkanı Behiç Barut, “ Gençlere spor yaptırarak sağlıklı ve güçlü bir nesil yetişmesinde yardımcı olan spor kulüplerimizin her zaman yanlarındayız. Moymulspor’un maçlarını takip ederek bu sezonda destek vermek istiyoruz. Ayrıca ilçemizdeki diğer spor kulüplerine de belli aralıklarla ziyaret edeceğiz. Spor’a olan desteğimiz devam edecek. Başta Kulüp başkanı İbrahim Sarızeybek olmak üzere tüm Moymulspor Kulübü yöneticilerine ilgi ve alakaları için teşekkür eder, başar  dilerim” 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.