Ülkü Ocağı'ndan 35 Kuruş Mesajı

Gündem Yayın: 18 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.11.2019 14:02:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4806 okunma
Google News

Tavşanlı Ülkü Ocağı gençleri,Tavşanlı’da Yusuf İmamoğlu’nu yaşatmak ve birlik beraberliği güçlendirmek amacıyla bir etkinlik gerçekleştiler.

Tavşanlı Ülkü Ocağı Başkanı Behiç Barut, etkinlikle ilgili gazetemize bir açıklamada bulundu.Gençler, Yusuf İmamoğlu’nun cebinden 35 kuruş çıkarken, otopsi raporunda 2 gündür aç olduğunun belirlendiğini hatırlatmak için 35 kuruş ile alıveriş yaptılar. 

Barut ; “Tavşanlı  Ülkü Ocakları olarak gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı faaliyet ile esnafımız bugünkü siftahını Ülkücü Şehit Yusuf İmamoğlu'nun cebinden çıkan 35 kuruş ile yaptı.  

Böylelikle hem Şehidimiz  Yusuf İmamoğlu’nu  hatırlattık ve dualarla yad ettik, hem de ekonomik anlamda zor günler geçirdiğimiz bu zamanda esnafımızla omuz omuza olduğumuzu göstermek istedik. 

Öncelikle Aziz Şehidimize Yücelerin En Yücesi Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyor, değerli esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz; “Siftah bizden Bereketi ALLAH'tan...”  

Ülkü Ocakları olarak farkındalık yaratan ve milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren faaliyetlere devam edeceğiz. Allah bu Aziz Türk Milletinin yar ve yardımcısı olsun. “ dedi.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.