Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Tavşanlı'da

Gündem Yayın: 08 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 08.08.2020 13:33:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1725 okunma
Google News

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu Tavşanlı'da 

 

Haber Fotoğraf: Ceren Erten

 

Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Kütahya'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gediz, Hisarcık, Emet, Tavşanlı ve Domaniç ilçelerini ziyaret etti.

Bakanlığı döneminde ilk kez Kütahya'ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir takım ziyaretlerinin ardından Tavşanlı - Domaniç karayolunda incelemelerde bulundu.  

Tavşanlı Ada Mahallesinde karşılanan Bakan Karaismailoğlu daha sonra Tavşanlı Belediyesi Sosyal tesislerine geçti.

İlk olarak Ada Mahallesi Emet Kavşağı üzerinde inceleme yapan Bakan Adil Karaismailoğlu, üst geçit yapımı ile ilgili çalışmaların başlatıldığı ancak çeşitli nedenlerle durdurulan projeye ilişkin Belediye Başkanı Mustafa Güler’den bilgiler aldı. 
Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Tavşanlı Belediyesi Meteoroloji Sosyal Tesisleri’ne gelen Bakan Adil Karaismailoğlu burada istişare ve değerlendirme toplantısına başkanlık etti.
Toplantı öncesi Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe,  Balıkesir yolunun kalan yüzde 10’ luk kısmının bir an önce tamamlanması  ve Domaniç yolu tünelinin fizibilte raporlarını sunarken, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçenin ihtiyaçlarına ilişkin hazırladığı talep dosyasını Bakan Karaismailoğlu’na sundu.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.