Ufuk Uğuriş'ten Kuruçay'da Müzik Ziyafeti

Gündem Yayın: 21 Temmuz 2017 - Cuma - Güncelleme: 21.07.2017 11:45:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4680 okunma
Google News

Ufuk Uğuriş'ten Kuruçay'da Müzik Ziyafeti

GÖRÜNTÜLÜ

 

TRT sanatçısı Ufuk Uğuriş  Kütahya'nın  Tavşanlı ilçesi  Kuruçay beldesinde konser verdi.

Kuruçay okulu bahçesinde düzenlenen konser yoğun ilgi görürken, katılımcılar Türk Sanat Müziğinin seçkin eserleriyle müzik ziyafeti çekti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü'nün GENÇ-DES programı kapsamında  Tavşanlı'da ve ardından  Kuruçay Beldesinde konser veren Ufuk Uğuriş, vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.

TRT Sanatçısı Ufuk Uğuriş'in ekibiyle birlikte gösterdiği canlı performans  Kuruçay Belde halkı tarafından büyük alkış aldı.

Türk Sanat Müziği'nin sevilen parçalarını seslendiren Uğuriş, protokolün ve halkın şarkılara eşlik etmesine hayran kaldı.

Sanatçı Ufuk Uğuriş'in; Kaymakam  Yüksel Kara,  Tavşanlı Belediye Başkanı  Mustafa Güler,  Kuruçay Belde Başkanı Erhan Demiray ile yaptığı düet konserin en ilgi çeken bölümü oldu.

Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray program sonunda Kaymakam  Yüksel Kara,  Tavşanlı Belediye Başkanı  Mustafa Güler,  Ak Parti  Tavşanlı Başkan yardımcısı ilçe sekreteri Barbaros  Tunçbilek'e katkılarından dolayı hediye takdiminde bulundu.

Kuruçay Belediyesi Belde Başkanı Erhan Demiray yaptığı konuşmada bu konserin ilk olduğunu ve bundan sonra Kavun ve Biber Festivali adı altında geleneksel hale getirmek istediklerini ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.