Ücretsiz Kitap Dağıtıldı

Ücretsiz Kitap Dağıtıldı

Eğitim Yayın: 04 Kasım 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2015 12:28:22
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3891 okunma
Google News

Geçtiğimiz Mayıs ayında Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun talimatıyla hazırlığına başlanan Küçük gezgin Kütahya'da isimli kitap, Kütahya Belediyesi tarafından öncelikle 7 ile 15 yaş grubundaki çocuklara yönelik, kentin tarihini ve kültürünü tanıtmak amacıyla basımı yaptırılan kitap öğrencilerle buluştu.
Kitabın dağıtımına Cumhuriyet Ortaokulu, Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu ve Mehmet Akif İlkokulundan başlandı.
Dağıtım törenine Belediye Başkan Yardımcısı Ali ihsan Ertaş ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de katıldı.
Eserin, Kütahyanın tanıtımına da büyük katkılar sağlayacağını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, "Öncelikle Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu il dışında olduğunu için kendileri burada bulunamadı sizlere çok selamları var. Belediyemiz tarafından ilimizin tarihini kültürünü bir bütün olarak tanıtacak sade ve eğlenceli görseli çok olan öğrencilere yönelik hazırlanan kitaplarımızı siz değerli öğrencilerimize hediye etmek üzere burada bulunuyoruz. Bu kitap ile ilimizi her yönüyle tanıyacak hem de okumanın keyfine varacaksınız. Belediyemizin kültür hizmeti olan bu kitaptan 3,4,5,6 ve 7. , sınıf öğrencilerimiz için 20 bin adet bastırıldı. İlimizdeki tüm okullarımıza ücretsiz olarak dağıtılacaktır. Bu konuda gerekli kolaylığı sağlayan Kütahya Valiliğimize ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Bu konuda emeği geçen başta kitabın yazarı ve çizeri Bahattin Atak ve tüm belediye personelimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen de, "Kütahya Belediyesine yapmış olduğunu bu kültür hizmetinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemiz bu hizmetiyle öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı hususunda da büyük katkı sağlamış olacak" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.