Türkiye'yi prangalarından kurtaracak

Siyaset Yayın: 30 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 30.03.2017 14:15:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3746 okunma
Google News

Türkiye'yi prangalarından kurtaracak

Yunus Daşdemir

 

Kütahya'nın Altıntaş İlçesinde Referandum çalışmaları yapan Kütahya AK Parti Milletvekili Ahmet Tan, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemi Türkiye'yi prangalarından kurtaracak" dedi. 
Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut'u makamında ziyaret etti ve belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Ak Parti Altıntaş İlçe Başkanı Selahattin Bayram, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut ve parti teşkilatı ile ilçe esnaflarını ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Ahmet Tan, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Halk Oylamasının önemini anlattı ve destek istedi.
Tan, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye'yi prangalarından kurtaracaktır.Biz 18 maddelik Anayasa değişikliği yapıyoruz, ses kandilden, Hollanda'dan, Pensilvaya'dan,kısacası terör ve şer odaklarını destekleyenlerden geliyor. Bunun anlamı yapılan değişikliğin kesinlikle doğru olduğuna işarettir.18 yaşında seçme hakkı olan gençlerimize, 18 yaşında seçilme hakkı veriyoruz.Bu değişiklikte sakınca görmek abesle iştigaldir. Gençlerimiz geleceğimizin teminatıdır.Onları yok saymak geleceğimizi yok saymaktır" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.