Türkiye Üçüncüsü Hayrunisa Gedik’e Milletvekili Şükrü Nazlı’dan Plaket

Gündem Yayın: 19 Nisan 2016 - Salı - Güncelleme: 19.04.2016 10:23:10
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2686 okunma
Google News

 

Türkiye Üçüncüsü Hayrunisa Gedik’e Milletvekili Şükrü Nazlı’dan Plaket

İHH Tavşanlı Şube Başkanı Mümtaz Serdaroğlu İHH Lise gönüllüleriyle Milletvekili Şükrü Nazlı çay sohbetinde Ayyıldız Cafe’de bir araya geldi.

Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı İHH tarafından yürütülen "Yetim Gülerse Dünya Güler" projesi kapsamında gerçekleştirdiği Bosna Hersek gezisindeki izlenimlerini aktararak, “Aliya İzzetbegoviç'i genç kardeşlerimizin iyi bilmesi gerekir ve genç kardeşlerimizin ufuklarını Ümmet’e göre çizmelerini gerektiğini düşünüyoruz” diye vurguladı.

İHH Tavşanlı Şube Başkanı Serdaropğlu; “İHH’nın Tavşanlı olarak yaptığımız faaliyetlerle ve mazlum coğrafyalardaki yürütülen faaliyetlerle ilgili istişarede bulunduk ve Ümmet için daha başka neler yapabiliriz tüm bu konuları konuştuk” dedi.

Ayrıca sohbette İHH Genel Merkezi tarafından yapılan "Benim Yetim Kardeşim" konulu kompozisyon yarışmasında Türkiye üçüncüsü olan Milli Egemenlik İlkokulu öğrencisi Hayrunnisa Gedik'e plaket takdim edildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.