Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Nurettin Akçul Nikah Şahidi Oldu

Yaşam Yayın: 01 Ağustos 2017 - Salı - Güncelleme: 01.08.2017 10:04:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5676 okunma
Google News

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Ayşenur ve Osman Burak çifti düzenlenen muhteşem törenle mutluluğa adım attı.  
  Maden iş Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman ve eşi Mümine’nin oğlu Osman Burak ile Tavşanlı’nın tanınmış esnaflarından Bilal Deniz ve eşi Dilek’in kızı Ayşenur Gölbaşı Kır Düğün Salonunda düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdiler. Sandal ile sahneye gelen çift davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.  Ayşenur ve Osman Burak Gölbaşı Kır Düğün salonunda Belediye Başkan vekili Mehmet Atabay’ın şahitler Ak Parti Kütahya milletvekili Vural Kavuncu, Türkiye Maden İşçileri Sendikası (Maden-İş) Genel Başkanı Nurettin Akçul, MHP Tavşanlı eski ilçe başkanı Akın Kaygısız huzurunda kıydığı nikah ile mutluluğa adım attılar.
  Mehter gösterilerinin yer aldığı, Gölbaşı Kır Düğün Salonunda Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, çiftin aileleri, akrabaları, yakın dostları ve tüm sevenleri ile gece boyunca canlı müzik eşliğinde eğlenerek,  bu özel gecenin keyfini doyasıya yaşayan Ayşenur ve Osman Burak çifti de arkadaşları ile unutulmaz bir düğün yaşadılar.

 GÖRÜNTÜLÜ

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.