Türkiye Kick Boks Şampiyonası, Erzurum'da Yapıldı

Spor Yayın: 12 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 12.07.2019 13:32:32
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1909 okunma
Google News

Türkiye Kick Boks Şampiyonası, Erzurum'da Yapıldı

Şampiyonaya ilimizden İl Temsilcisi Ahmet Arabacı'nın kafile başkanlığında Antrenör M. Ali Dülger, Umut Yasan ile birlikte 29 Sporcu ile katılan ekibimiz 1 gümüş, 6 bronz madalya alarak şampiyonadan 7 madalya ile başarılı bir şekilde döndü. İlimiz Milli Hakemi Fatma Çakır da kafilemizle gelerek sporcularımıza yardımcı olurken, 2 nolu tateminin kort amiri olarak görevlendirildi. Başarılı yönetimiyle hem sporcuların hem de Federasyon yetkililerinin takdirini kazanarak; ilimizi en iyi şekilde temsil etti.

Türkiye Kick Boks Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında olan ve milli takım kriterlerinin en önemlisi olan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler Bay - Bayan Kick Boks Şampiyonası 1 - 8 Temmuz 2019 tarihleri arasında Erzurum Palandakön Buz Pateni Salonunda gerçekleşirken, 4.000 civarında sporcunun katılımıyla büyük bir ilgi gördü.

 

Yapılan müsabakalar sonunda Kütahya ekibimizden ilimizi temsil eden sporcularımız 7 madalya ile dönerek önemli bir başarı elde etti. Sporcularımızdan Huriye ÇINAR Yıldız Bayanlar Point Fighting 32 kg'da 2. (Gümüş Madalya); Mehmet Eren ÇAKIR Genç Erkekler Full Contact 75 kg'da 3. (Bronz Madalya); Gamze Nur ÖZER Genç Bayanlar Full Contact +70 kg'da 3. (Bronz Madalya); Nazmi BAYINDIR Genç Erkekler Low Kick 67 kg'da 3. (Bronz Madalya); Fatma DUYSAK Genç Bayanlar Kick Light 70 kg'da 3. (Bronz Madalya); Umut YASAN Büyük Erkekler Point Fighting 63 kg'da 3. (Bronz Madalya); Ahmet SAYAR Büyük Erkekler Full Contact +91 kg'da 3. (Bronz Madalya)  almaya hak kazanmıştır. Diğer sporcularımız da başarılı maçlar çıkartmasına rağmen son anlarda çok küçük puan farklarıyla veya ilk turda çok güçlü rakiplerle karşılaşarak şanssız kura sonucu madalya getiremediler.

DORUK Gazetesi olarak bu şampiyonaya giderken bize destek olan başta DPÜ Besyo Müdürü Prof. Dr. Adnan ERSOY, Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim IŞIK'a, idareci, Hakem, Antrenör ve sporcularımıza kafilemizi Erzurum'a götürüp getiren kaptanlarımıza teşekkür eder; başarılarının devamını dileriz. - DORUK

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.