Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğinde Görev Değişimi

Yayın: 20 Haziran 2021 - Pazar - Güncelleme: 20.06.2021 09:57:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
959 okunma
Google News

Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliğinde Görev Değişimi

2018-2021 yıllarında 3 dönem şerefle, onurla temsil ettiğim Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilciliği görevimi, emekli olmam nedeniyle, Kıymetli arkadaşım Türk Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanı Hasan GÖK başkanıma devretmiş bulunmaktayım. Görev almış olduğum dönemlerde, bu onurlu en iyi şekilde temsil etme gayretinde bulundum. Sendikal süreç gereği, Türk Büro-sen Kütahya Şube Başkanlığı görevim Olağan Genel Kurula kadar devam edip, Genel kurulda görevim sonlanacaktır. Yapmış olduğumuz bu kutsal emek mücadelemizde, şahsıma destek veren Şube Başkanlarıma, Şube Başkan Yardımcılarıma,  diğer iş kollarımızdaki İl Temsilcisi arkadaşlarıma ve Tüm Türkiye Kamu Sen ailesine yürekten teşekkür ediyorum.

Yeni görev alan Hasan GÖK başkanımın ve diğer iş kollarımızdaki tüm başkanlarımın bana ihtiyaç duydukları anda yanlarındayım. Allah yar ve yardımcıları olsun. Tüm dostlarıma ve Türkiye Kamu Sen ailesine selam ve saygılarıma sunarım.                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Kadir BAYRAM

                                                           Türk Büro-Sen Kütahya Şube Başkanı

 

            Türkiye Kamu Sen Genel Başkanım Sayın Önder KAHVECİ ve Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yücel KAZANCIOĞLU Başkanım ve Türkiye Kamu sen Genel Başkanlarımın takdir ve tensipleriyle Türkiye Kamu Sen Kütahya İl Temsilcisi olarak atanmış bulunmaktayım. Bu kutlu görevi bana layık gören Türkiye Kamu-Sen heyetine teşekkür ediyorum. Türk Büro-Sen Kütahya Şube Başkanı ve Türkiye Kamu Sen Kütahya İl Temsilciliği görevini başarı ile bugüne kadar sürdüren ve emekli olması nedeniyle görevi devreden Kadir BAYRAM başkanıma verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

            Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikalarımızın Şube Başkanı ve İl Temsilcisi arkadaşlarımın da uygun görüşleri ile görevi devralmam nedeniyle,  Şube Başkanları, İl Temsilcileri ve Şube Başkan Yardımcısı arkadaşlarımın, görev yapacağımız dönemde, tam destek vereceklerine inancım tamdır.  Şube başkanı ve il temsilcisi arkadaşlarıma da bu vesileyle teşekkür ederim.

            Ayrıca Türkiye Kamu Sen il Temsilciliğine atanmam nedeniyle, tebrik ve desteklerini bildiren, değerli teşkilatımıza, dostlarıma ve arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunarım.

            Bugüne kadar ve budan sonra da her zaman hak ve haklının yanında mücadelesini sürdüren ve sürdürecek olan teşkilatımıza,  üye olarak destek veren çok değerli üyelerimize de saygılarımı sunarım.  “İLKEMİZ, ÖNCE ÜLKEMİZ”

                                                                                              Hasan GÖK

                                                                       Türkiye Kamu Sen Kütahya İl Temsilcisi

                                                                       Türk Sağlık Sen Kütahya Şube Başkanı

           

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.