TÜRKİYE 8.’Sİ AYBÜKE ALTAY’A ZİYARET

Tuna İşleyen - Görüntülü

Eğitim Yayın: 16 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 16.06.2022 19:33:15
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
670 okunma
Google News
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi geçtiğimiz haftalarda düzenlemiş olduğu Türkiye Geneli Çevrimiçi LGS Deneme Sınavında dereceye giren ve TÜRKİYE  8. ‘si olan   Tavşanlı’dan Aybüke Altay, Ülkü Ocakları Kütahya Başkanı İlker Bükni tarafından çeşitli kitap ve özel hızlı okumayı geliştirici Ülkü Ocaklarına bağlı mühendislerin gerçekleştirdiği yazılım programını hediye etti. 
 Ülkü Ocakları Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Kocabaş ile birlikte Celalettin Altay ve  ailesini evinde ziyaret eden Ülkü Ocakları Başkanı Bükni, “ Kardeşimizin başarılarının daim olmasını diliyor,misafirperverliklerinden dolayı Sayın Celalettin Altay ve ailesine teşekkür ediyoruz.” diyerek başarı temennilerinde bulundu. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.