Türker'den Kutlama Mesajı

Gündem Yayın: 09 Aralık 2016 - Cuma - Güncelleme: 09.12.2016 07:57:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4023 okunma
Google News

" İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük Peygamber, bizim peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) doğum gününü 11 Aralık 2016 Pazar günü idrak edeceğiz. Sevgili Peygamberimiz (s.a.s)’in dünyaya teşrif ettikleri (20 Nisan 571 Pazartesi ) Rebbiülevvel ayının 12. Gecesidir. Buna Mevlid i Nebi (Kutlu Doğum) denir. Kâinatın YARABBİ YARATTIĞIN CANLI CANSIZ GÖKLERDE VE YERLERDE TÜM ALEMLERDEKİLERN AĞIRLIĞINCA VE ADEDİNCE PEYGAMBERİMİZE SELATI SELAM OLSUN!
ADEM AS. VE PEYGAMBERİMİZE MUHAMMED AS. KADAR TÜM PEYGAMBERLERİMİZE SELATU SELAM OLSUN
 
 HAYIRLI CUMALARINIZ OLSUN ve beşeriyetin yüzyıllardır yolunu gözlediği o Peygamberler Peygamberinin doğum günüdür.
          Fahri kâinat efendimiz Hz. Muhammed (s.a.s) efendimizin doğum günü farklı mezheplerden birçok Müslüman tarafından kutlanmaktadır. Allah Azze ve Celle’nin alemlere rahmet olarak gönderdiği, kendisine indirdiği Kur’an-ı Kerim ile insanlığa doğru yolu göstermek, huzurlu, mutlu yaşamak hususunda gereken bilgileri vermek ve inanıp yapılacakları yerine getirmekle vazifelendirdiği sevgili kulu ve son elçisi Peygamber efendimizin doğumu dünya tarihi için çok önemlidir.
         “Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım” kutsi hadisi ile şereflendirilen Peygamber efendimizin (s.a.s) doğum gününü en iyi dileklerimle kutlar, tüm İslam alemine huzur, barış ve mutluluk getirmesine cenabı Allah’tan temenni ederim."
 
                                                                                                                    Mehmet Ali TÜRKER
                                                                                                                  MHP Kütahya İl Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.