Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağış

Gündem Yayın: 29 Mart 2018 - Perşembe - Güncelleme: 29.03.2018 13:12:15
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2872 okunma
Google News

 Kütahya ve Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren mobilya sektörünün öncülerinden Tercih Mobilya, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına 100 bin TL bağışta bulundu.   
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Kaymakam Yüksel Kara'nın öncülüğünde ilçe genelinde bağışlar devam ediyor. 
Tavşanlı'da esnaflardan ilk bağış, mobilya sektörünün öncülerinden Tercih Mobilya sahipleri Yaşar Kara ve Ahmet Durak'tan  geldi. 
Kaymakam Yüksel Kara, bu örnek bağış için işyerine yaptığı ziyaret ile bağışta bulunanlara teşekkür etti. 
Türk silahlı kuvvetlerini güçlendirme vakfına bu kapsamda Tavşanlı'da ilk 15 Temmuz Fen Lisemiz bağışta bulundu. Akabinde Kuruçay Belediye başkanımızın organizasyonunda bu anlamda güzel bir çalışma oldu. Aynı zaman da sağ olsunlar Tercih mobilya bu güne kadar ki en büyük maddi desteği sağladılar. Allah hayırlarını kabul etsin, devletimiz adına ben kendilerine teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Yaşar Kara ve Ahmet Durak bey iyi örnek oldular sağ olsunlar. 
Tercih Mobilya sahiplerinden Yaşar Kara ise , " Türk Silahlı Kuvvetlerinin yapmış olduğu operasyonları maddi ve manevi olarak her türlü destekliyoruz. Bu vesile ile de Kaymakam beyin ayağına sağlık buraya kadar gelerek bizleri onurlandırdı. Hayırlı olsun inşallah." dedi.


Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, ilçe Jandarma Komutanı Tuğrul Demiryürek ile birlikte ilçede ve Kütahya merkezde esnaflık yapan Tercih Mobilyadan firma sahibi Yaşar Kara, oğlu Veli Kara, şirket ortaklarından Ahmet Durak ve İsmet Karakaya, sarraflardan Ramazan Alper’in hazır bulunduğu ortamda, şirket sahiplerinden Yaşar Kara, Milli harp sanayinin geliştirilmesi, yeni harp sanayi dallarının kurulması, harp için gerekli araç ve gereçlerin alınabilmesi için, ASELSAN, TUSAŞ ,ROKETSAN HAVELSAN, İŞPİR ve ASPİRSAN gibi ortaklarının kullanması amacıyla 100 bin TL nakit para yardımında bulunuldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.