“Türk Milleti Her Alanda Zaferlere İmza Atacak Güce Sahiptir”

Gündem Yayın: 29 Ağustos 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 29.08.2016 11:05:34
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2961 okunma
Google News

 

 

“Türk Milleti Her Alanda Zaferlere İmza Atacak Güce Sahiptir”

 

Tavşanlı Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Demirci, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıl dönümünü kutladı.
Demirci, yayımladığı mesajda, birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiği bu günlerde Zafer Bayramı’nın farklı bir anlam kazandığını belirtti. Tarihe altın harflerle yazılan başarıları ile Türk Milletinin her alanda büyük zaferlere imza atacak güce sahip olduğunu ifade etti.
Başkan Yasin Demirci;  “30 Ağustos kutsal Vatan topraklarımızı kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı dünyaya ispatlayan önemli bir tarihtir. Dün olduğu gibi bugün de topraklarımıza göz dikenler gereken cevabı alacaktır. Böylesi bir tarihi gururla yaşıyor ve tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.