Türk Hava Yollarından DPÜ Tavşanlı MYO’da Seminer

Eğitim Yayın: 08 Mart 2022 - Salı - Güncelleme: 08.03.2022 10:48:47
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1239 okunma
Google News

 Türk Hava Yollarından DPÜ Tavşanlı MYO’da Seminer
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Üretim Planlama ve Lojistik Osman Altun tarafından personel ve öğrencilere yönelik seminer gerçekleştirildi.
DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulunda Türk Hava Yolları tarafından seminer düzenlendi.

 


Melsek yüksekokulu toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. Yetkilisi Osman Altun'un yanı sıra MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, akademik ve idari personeller, öğrenciler ile Makine Mühendisleri Odası Tavşanlı Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Şükrü Koyuncu ve Teknik Görevli İsmet Açıkgöz katıldı.
THY Teknik A.Ş. Yetkilisi Osman Altun, şirketinin bakım, tasarım ve üretim organizasyonu ile kendisinin kariyer özgeçmişi hakkında açıklamalarda bulundu. THY Teknik A.Ş.’nin uçak ana bakım hizmetlerimizin yanında, kabin yenileme, uçak boya, hat bakım ve iş jeti bakımı gibi birçok çeşitli alanda kaliteli ve güvenilir hizmetler vermekte olduğunu açıklayan Altun, alanında uzman mühendisleri ve teknik elemanları tarafından titizlikle yürütülen bakım çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Altun, sahip oldukları uluslararası bakım sertifikaları hakkında da bilgi verdikten sonra THY Teknik A.Ş.’de çalışacak mühendis, tekniker ve teknisyenlerin sahip olması gereken özellikleri sıraladı.Etkinliğin sonunda Altun, THY Teknik A.Ş. adına okulumuzun yönetimine uçak maketi hediye etti. Okul Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik ise sunumun ardından Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ye okul adına teşekkür ederek teşekkür belgesini verdi.

 


Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulundan yapılan açıklamada "Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ye ve Makine Mühendisleri Odası Tavşanlı Temsilciliğine teşekkür ederiz" denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.