TUNÇBİLEK ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VEFAT ETTİ

TUNÇBİLEK ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VEFAT ETTİ

Gündem Yayın: 26 Ağustos 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 26.08.2013 14:09:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3759 okunma
Google News

TUNÇBİLEK ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VEFAT ETTİ

 

1994 -1999 Yılları arasında Tunçbilek Belediye başkanlığı görevinde bulunan Ali İhsan Kırmızı vefat etti.

1945 Tavşanlı doğumlu olan Kırmızı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kırmızı, Tunçbilek’te kılınan cenaze namazı sonrası Tunçbilek mezarlığına defnedildi.

Ali İhsan Kırmızı Kimdir?;

1945 Tavşanlı doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini Tunçbilek’te tamamladı.1966 yılında Tunçbilek Belediyesi’nde memur olarak çalışmaya başladı. 1978  yılında belediyedeki görevinden istifa edip serbest ticari hayata atıldı. 1984 yılında Esnaf  Kefalet Kooperatifi Muhasebe Başkanlığı yaptı.1991 yılında emekli oldu. 1994 yılında yapılan mahalli seçimlerde de Tunçbilek Belediye Başkanı oldu. Bu görevini 5 yıl sürdürdü. Esnaf Kefalet Kooperatifinde birçok görevlerde bulunmuştur.Evli ve üç çocuk babasıdır.

Onun döneminde Belediye mezbahası yeniden yapılandırıldı. Tavşanlı ve Bursa caddelerine tretuvar döşendi. Bir önceki belediye başkanı Çetin Arslançelik döneminde başlatılan içme suyu projesinin son ayağı tamamlanarak hizmete açıldı. Su deposunun yanına pompa istasyonu kurularak beldenin her yanına eşit miktarlarda su iletilmesi sağlandı. 1996 yılında Düğün salonu ve sosyal tesislerin inşaatları tamamlandı. A.ihsan Kırmızı geçirdiği rahatsızlık sonucu 24.08.2013 yılında yaşamına vefa etmiştir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.