Tunçbilek’te iftar birlikteliği

Gündem Yayın: 11 Haziran 2017 - Pazar - Güncelleme: 11.06.2017 19:22:37
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4138 okunma
Google News

Tunçbilek’te iftar birlikteliği

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesi’nde Belediye tarafından halk iftarı programı gerçekleştirildi. Tunçbilek Düğün salonunda düzenlenen iftar programına Ak Parti Kütahya milletvekili Vural Kavuncu da katıldı.    Tunçbilek Beldesi’nde Belediye tarafından 2 gün verilen iftara mahallelerden yoğun katılım oldu. Tunçbilek Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen halk iftarına katılan Kütahya milletvekili Vural Kavuncu iftar sonrası yaptığı konuşmada, “ Aranızda bulunmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Bu güzel güzide topluluğu bir araya getirdiği için Tunçbilek Belediye Başkanımız Agah Aşkın’a hususiyetle belirtmek istiyorum. Burada düzenlenen iftarlarla Tunçbilek mahalleleri ile her ferde ulaşılmış oluyor. Herkesin evinde yemek var, ancak birlikte olunca bunun anlamı farklı oluyor bir bereket ve birliktelik oluyor. Bizlerin bu manevi ortamlara daha çok ihtiyacımız var. Ülkemizin etrafında bir değil onlarca şeytani olan ortamda birbirimize sımsıkı kenetlenerek kurtulabiliriz. Günlük sıkıntılarımız olabilir, ama dün ile bugün bir değil. Bizler sizlerin sorununu her daim yüreğinde hisseden insanlarız. Sizlerin sıkıntısı bizlerin sıkıntısı, sizlerin sevinci bizlerin sevincidir. İnşallah güzel günler için var gücümüz ile çalışıyoruz. Bu gayretlerimiz eksilmeyecek artacak. Çünkü bize Cumhurbaşkanımız böyle talimat verdi. Eğer yol arkadaşı isek bizleri temsil ediyorsak aynı biz gibi hem şehirlerimizle hem hal olacaksınız dediler. İşte biz de Cumhurbaşkanımıza layık olma içerisindeyiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın ise, “ Ramazan ayı bereket ayı, Ramazan ayı hoşgörü ayı. Ramazan ayı her şeyden önce gönüllerin bir olduğu bir ay. Bu ayda davetimizi kabul edip bizlerle olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum. Sayın milletvekilimize de programımıza katıldığı için özellikle teşekkür ediyorum. 4 yıldan bu yana özellikle Tunçbilek’in gelişmesi ve yaşanabilir kent olması için hükümeti ile milletvekilimiz ile belediyemiz ile elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tabi ki daha çok şeylere layıksınız. Bu çalışmalarımızın daha da ileri gitmesi için daha çok çalışmalı ve birlik beraberliğimizi daha güçlü şekilde sürdürmeliyiz” diyerek iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

 

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.