Tunçbilek'te hırsızlık şüphelisi suç üstü yakalandı

Asayiş Yayın: 03 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.02.2020 11:03:38
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2301 okunma
Google News

Tunçbilek'te hırsızlık şüphelisi suç üstü yakalandı

Kütahya ili Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesinde faaliyet gösteren Ömerler Yeraltı kömür ocağında ve Çelikler Termik Santralinde hırsızlık şüphelisi bir kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre saat 23.30 sıralarında Tunçbilek Beldesinde Jandarma sorumluluk alanında  hırsızlık olduğu ihbarı ile olay yerine giden Jandarma, A.A.'nın aracı ile kaçmaya çalıştığını fark etmesi ile suçüstü yakaladı.

Tavşanlı Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararına istinaden Araçta yapılan arama neticesinde Ömerler Yeraltı kömür ocağından 160 kg kömür ve Çelikler Termik Santralinden alındığı tespit edilen 4 parça hilti aparatı ele geçirildi.

Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda şüpheli şahsın ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı. Ele geçirilen 160 kg kömür ve hilti aparatlarına el  konularak konu ile ilgili tahkikata başlanıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.