Tunçbilek Belediyespor Şampiyonluğu kutladı

Spor Yayın: 27 Nisan 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 27.04.2019 13:01:05
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2245 okunma
Google News

Tunçbilek Belediyespor Şampiyonluğu kutladı

Tuna İşleyen

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesinde şampiyonluk kutlamaları gerçekleşti.

Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, 2. Amatör Küme A grubunda şampiyon olarak mutlu sona ulaşan Tunçbilek Belediyespor'un şampiyonluğunu kutlayarak sevincine ortak oldu.

1. Amatör Ligi'ne çıkma başarısını gösteren Tunçbilek Belediyespor, şampiyonluk gecesi düzenledi.   Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün de geceye katılarak bu mutluluğu paylaştı. Gecede bir konuşma yapan Tunçbilek Belediye Başkanı Düzgün , “Şampiyon olduğunuz için sizleri kutluyorum. Bu başarıda asıl emek hocamız, kulüp başkanımız ve futbolcuların. Önümüzdeki sezondan itibaren Tunçbilek ve bölgemizdeki takımlar maçlarını Tunçbilek'te yapması için girişimlerde bulunduk" dedi.

Gecede Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Kulüp Başkanı Halil İbrahim Namlı, yönetim ve Antrenör Ahmet Saka ile futbolculara madalyalar takdim etti.

Gecede konuşma yapan Kulüp Başkanı Halil İbrahim Namlı, Belediye Başkanı Mustafa Düzgün'e desteklerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamı için çalışacaklarını ifade etti.

 

Şampiyonluk gecesi canlı müzik eşliğinde yöresel oyun havaları ile sona erdi.

 

.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.