TÜGVA Öğretmenler Hatıra Ormanı 1 Yaşında

Gündem Yayın: 25 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 25.11.2019 13:26:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3709 okunma
Google News

 

 TÜGVA Öğretmenler Hatıra Ormanı 1 Yaşında

Tuna İşleyen

 

Geçtiğimiz yıl 24 Kasım tarihinde Tavşanlı ilçemizde görev yapan bin 300 öğretmen adına Tügva Tavşanlı Temsilciliği tarafından organize edilip dikilen bin 300 fidan bugün 1 yaşında.

 

Gerek öğrenci aktivitelerine gerekse öğretmen faaliyetlerine hız kesmeden devam eden TÜGVA Tavşanlı Temsilciliği yaptığı çalışmalarla göz doldurmaya devam ediyor.

 

Tavşanlı ilçe Başkanı Sayın Recep Bilge, Tügva olarak yerelde Tavşanlı Gençliğine günlük değil ömürlük etki edecek faaliyetlerin devam ettiğini, Hz. Peygamber ahlakı ile geleceğe ışık tutacak neslin yetişmesinde büyük emek sarf eden öğretmenlerimizin milli ve yerli olan, bizi biz yapan değerlerle donatılmış gençlik yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Bilge ; geçen yıl 24 Kasımda oluşturulan öğretmenler günü hatıra ormanının öğretmenler nezdinde beğenilip sahip çıkıldığını ve Tügva Tavşanlı Temsilciliği olarak belirli aralıklarla fidanların bakımının yapıldığını kaydetti. Kendilerini eğitim ve öğretimin bir parçası olarak gördüklerini kaydeden Recep Bilge, bundan sonraki süreçte de öğrencileri ve öğretmenleri desteklemeye devam edeceklerini belirtirken, " Ülkemizin yakın hedefi olan 2023 vizyonuna uyum sağlayan projelerimize devam edeceğiz" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.