TÜGVA’lı öğrencilerden sosyal sorumluluk hamlesi

Gündem Yayın: 29 Temmuz 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 29.07.2019 09:11:19
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1902 okunma
Google News

 TÜGVA’lı öğrencilerden sosyal sorumluluk hamlesi

Türkiye Gençlik Vakfı Tavşanlı şubesi yaz okulu öğrencileri, Kütahya koruyucu aile derneği Tavşanlı şubesi aracılığıyla ihtiyaç sahibi çocuklara kendi oyuncaklarını hediye ettiler.

Türkiye Gençlik Vakfı ortaokul koornidatörü İlyas Hakarayan öğrencilere sosyal sorumluluk bilincini aşılamak istediklerini kaydetti.

TÜGVA’lı öğrencilerin projesi sadece bununla sınırlı değil. Öğrenciler sosyal sorumluluk bilincinin yanı sıra videolu eğitimden de geçiyor. Öğrenciler ardından kompozisyon yazıyor.

Kütahya koruyucu aile derneği başkanı yasemin çavdar ise projenin amacını anlattı.

Çavdar; "Oyuncak projesi düzenledik. Amacımız kurumdaki çocuklara ve Afrika’daki çocuklara elde edilen oyuncakları ulaştırmak" dedi. Başkan Çavdar bir de çağrıda bulundu. Çavdar," Kullanılabilir oyuncakları derneğimizin kumbarasına atarak bir çocuğun daha sevinmesini sağlayabilirler" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.