TÜGVA Derdimiz Davamız Çalıştayı

Gündem Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 12.12.2019 21:38:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1592 okunma
Google News

 Türkiye Gençlik "Derdimiz Davamız" adlı çalıştayını gerçekleştirdi.

Yaptığı faaliyetlerle Tavşanlı gençliğine hizmetlerine hız kesmeden devam eden Türkiye Gençlik Vakfı Tavşanlı temsilciliği büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde derdimiz davamız adlı çalıştayı gerçekleştiren TÜGVA,Tavşanlı protokolünün okul müdürlerinin kurum amirlerinin katılımıyla 2020 projelerini anlattı.

 

Ortaokul, lise, üniversite,çalışan Gençlik Spor koordinatörlüğü ve kadın aile koordinatörlüklerinden oluşan yönetimlerine rozet takdim eden ilçe başkanı Recep Bilge şunları söyledi :

"Tavşanlı'da yaptığımız faaliyetleri daha etkili ve verimli kılmak için hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Elini sıkmadığımız genç kalmayana dek durmadan çalışacağız yaptığımız faaliyetlerle ülkemizin yakın hedefi olan 2023 hedeflerine Gençliğimizi en iyi şekilde hazırlayacağız. Ülkemizin milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak Türkiye gençliği için bütün koordinatörlüklerimiz kendi alanlarındaki çalışmalara devam edecektir" diyen Bilge, programa katılan ve fikirlerini beyan eden katılımcılara teşekkür etti . Ayrıca programa katılım sağlayan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Türkiye Gençlik Vakfı Tavşanlı gençliğine hizmet eden ve çeşitli alanlarda etkili ve verimli projeleri üreten bir vakıf olduğunu söyleDİ. Güler, Tavşanlı Belediyesi olarak bu tür çalışmalarda Tavşanlı'daki sivil toplum kuruluşları ile birlikte olduklarını vurguladı. İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy programın etkili ve verimli gerçekleştiğini söyleyerek gerekli desteği vereceklerini iletti . Programda söz alan TÜGVA eğitim koordinatörü Emre Turhan ise TÜGVA'nın bir dünya değeri olduğuna değinerek manevi anlamda gönül birliğini hiçbir gücün yıkamayacağına inandıklarını belirtti. Programa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Bakkallar Odası Başkanı Hasan Bayram okul müdürleri kurum amirleri sendika temsilcileri memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.