“TÜGVA”dan Başkan Güler’e Ziyaret

“YENİ NESİL VAKIFÇILIK” SLOGANIYLA YOLA ÇIKAN TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI TAVŞANLI’DA DA YAPILANIYOR. VAKFIN İL TEMSİLCİSİ İSMAİL ÇAĞLAR BAYIRCI İLE İLÇE TEMSİLCİSİ TOLGA AKATA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İ ZİYARET ETTİ.

Gündem Yayın: 26 Ocak 2017 - Perşembe - Güncelleme: 26.01.2017 11:29:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3683 okunma
Google News

“TÜGVA”dan Başkan Güler’e Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kütahya İl Temsilcisi İsmail Çağlar Bayırcı ile Tavşanlı İlçe Temsilcisi Tolga Akata Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Türkiye genelinde gençlerle buluşarak sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiren TÜGVA Tavşanlı’da da oluşum faaliyetlerine başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret ederek derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran İsmail Çağlar Bayırcı ile Tolga Akata, Tavşanlı’da yürütecekleri çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

 

GÜLER: DİNİNE, VATANINA VE MİLLETİNE BAĞLI MİLLİ BİR GENÇLİK YETİŞTİRMEK, HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “15 Temmuz hain darbe girişimi gösterdi ki, kalpleri ve beyinleri eğitilmemiş, yanlış oluşumlar içerisine çekilmiş gençler ileride ülke için büyük sorun haline geliyor. Bu noktada dinine bağlı ve vatansever gençliğin yetişmesi hepimizin sorumluluğudur. Çünkü ülkemiz bu gençliğin omuzlarında yükselecek. Onun için bu yönde yapılan çalışmaları ve emekleri kutsal görüyorum. Milli gençlik yetişmesi noktasında elini taşın altına koyan herkese Allah muvaffakiyetler versin” dedi.

 

BAYIRCI: MEDENİYETİMİZİ YENİDEN İHYA VE İNŞA EDECEK NESİLLERİ YETİŞTİREN BİR VAKIF OLMAK İSTİYORUZ.

TÜGVA Kütahya İl Temsilcisi İsmail Çağlar Bayırcı ise Belediye Başkanı Mustafa Güler’in kendilerini çok sıcak karşıladığını ve bundan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Türkiye Gençlik Vakfı, dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa savunan, her daim hakkın ve adaletin tarafında olacak bir nesil yetiştirme amacıyla kurulmuş yeni nesil bir gençlik vakfıdır.

TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan bir gençlik için çalışıyor. Öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, merhametli, başarılı ve sorumluluk sahibi gençlerin, yeni nesil projeler hazırlarken kendilerini geliştirdikleri bir vakıf kültürüne sahibiz. Adalet, ahlak, birlik, iyilik ve özgürlük değerlerini benimsemiş gönüllü gençleri ile daha iyi bir dünya hayaliyle çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürmeyi amaçlıyoruz. Medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olmak istiyoruz. Bunun için yola çıktık. Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e bize gösterdiği sıcak yaklaşımı dolayısıyla vakfım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.