Tüfad Eğitim Semineri Düzenledi

Spor Yayın: 20 Haziran 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 20.06.2016 15:34:19
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
3296 okunma
Google News

Tüfad Eğitim Semineri Düzenledi

Tuna İŞLEYEN 

Kütahya TÜFAD Şubesince düzenlenen Antrenörlere yönelik Şükrü İpek Zorunlu Bölgesel Gelişim Semineri Hilton Otel'de gerçekleşti.

TFF- TUDOR Eğitimcisi Nur Mustafa Gülen tarafından "Başarılı antrenörlük" eğitiminin verildiği seminere çok sayıda antrenör katıldı.

Süper Lig antrenörlerinden deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal ve İsmail Ertekin'in katıldığı programa ilgi oldukça yüksek oldu.

Seminerin açılış konuşmasını TÜFAD Kütahya il başkanı ve Genel Merkez Yöneticisi Mehmet Acet yaptı.

Genel Başkan İsmail Dilber ve Milli Sporcu Yalçın Kıldıran birer konuşma yaptı. Yalçın Kıldıran konuşmasında Türk futboluna hizmetinin çok olduğunu Kocaelispor başta olmak üzere bir çok kulüpte oynadığını, geçtiğimiz yıllarda bir kaza geçirdiğini belirterek vefayı öğrendiğini, vefanın Tavşanlı köklü takımlarından Moymulspor, Akıncılarspor ve Gençlikspor olduğunu belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.