TTSO PERSONELİ ORTAK AKIL TOPLANTISI’NA KATILDI

Gündem Yayın: 12 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 12.11.2018 11:03:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2045 okunma
Google News

 TTSO  PERSONELİ ORTAK AKIL TOPLANTISI’NA KATILDI

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası personelleri, Kütahya Ticaret Borsası ev sahipliğinde Geleneksel olarak düzenlenen Afyonkarahisar-Kütahya-Uşak Oda ve Borsaları Ortak Akıl Toplantısı’na Kütahya’da katıldı.

 

“Bölgemizdeki Oda ve Borsaları’nın TOBB akreditasyon sistemi iyi uygulama örneklerinin paylaşıldığı bu toplantılar, aynı zamanda Oda ve Borsa çalışanlarının birbiri ile tanışmasını karşılaşılan sorunlarda çözüm yollarının en kısa sürede bulunmasını sağlıyor. Bu da ortak iş yapma kültürünü geliştiriyor. Ayrıca AKU personellerinin toplantıları kendi birimleri arasında bilgi alışverişi, kıyaslama imkanı sağlayarak iş geliştirmenin önemini de artırıyor.
Uzun yıllardır devam eden bu toplantılar sayesinde bölge oda ve borsa personellerini tanışma kaynaşma ve ortak akıl oluşturulmasına katkı sağlamakla birlikte,bilgi birikim ve deneyimlerini birbirlerine aktarmalarının yanı sıra bölgemizde oluşan birlik ve beraberliğe katkı sağlamaktadır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.