TTSO Akreditasyon Sertifikası ile 5 yıldız kapsamında

Gündem Yayın: 27 Şubat 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 27.02.2017 17:08:20
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
4633 okunma
Google News

TTSO Akreditasyon Sertifikası ile 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde yapıldı. Yapılan törenle birlikte 26 Oda ve Borsa daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandı. Sertifika törenine Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası adına, Yönetim Kurulu Başkanı Davut EFE , Meclis Başkanı İlhami AYDIN , Meclis Üyeleri İlhan AZIN,İsmail AKBOYA,Mehmet ÖZDEN,Hüseyin GİZİROĞLU,Mesut ÜNSAL,Murat ULUÇAY, Genel Sekreter Mücella KIR ve Mali İşler Sorumlusu İbrahim AKPINAR katıldı.
12. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni’nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’nin en büyük zenginliğinin girişimci tüccar ve sanayiciler olduğunun altını çizerken, yapılan törenle birlikte 26 Oda ve Borsa’nın daha, 5 yıldız kapsamına girmeye hak kazandığını söyledi.
Ayıca 54 Oda ve Borsanın akreditasyonunu yenilendiğini belirten Hisarcıklıoğlu”1 adet Odamız da akreditasyon seviyesini yükseltti. Esasında onlar, kendilerini dönüştürdüler ve geliştirdiler. Reel sektör için hizmet üreten ve sunan merkezler haline geldiler. Proje üretiyorlar, yurtdışına açılıyorlar, reel sektöre işin hakkını vererek kanaat önderi oluyorlar. İşte 5 yıldızın manası da burada gizli. Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalar da, minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. Yani dünya standartlarında çalıştıklarını belgelemiş oluyorlar” dedi.
Törene katılan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ise konuşmasında, reel sektörü oda ve borsaların temsil ettiğini ifade etti. Hizmet ve üretimde belli standartları sağlamanın tarih boyunca uygulandığını belirten Tüfenkci, “Ahilikte üretimin her aşaması, belli standartlara, kurallara bağlanmıştı. İşte bu üyelere hizmet veren odalarımızın hizmetinin, belli bir standartta olması bizim için önemlidir. Bunun için harcanan çabayı, inanın sadece bir berat almak için olarak anlamayın. Bu kapsamda, Daha çok çalışmalıyız. Kırtasiyecilikten ve bürokrasiden kurtulmamız lazım. Ülkeye daha fazla ne verebiliriz, ne kazandırabiliriz bunun hesabını yapmamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.