Tskgv Bağışçılara teşekkür belgesi verdi

Gündem Yayın: 26 Temmuz 2018 - Perşembe - Güncelleme: 26.07.2018 20:17:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2549 okunma
Google News

Tskgv Bağışçılara teşekkür belgesi verdi

GÖRÜNTÜLÜ


Milli Savunma ürünlerinde Arge çalışmalarına kaynak sağlanması ve vatandaşların bağışları için köprü vazifesi üstlenen TSKGV Tavşanlılı bağışçılara teşekkür belgesi gönderdi.
Son yıllarda yerli ve milli silah üretimine ağırlık veren Türkiye'de Aselsan ve Roketsan gibi kurumları güçlendirmek, vatandaşlarla aralarında köprü vazifesi üstlenmek amacıyla kurulan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) kuruma belli oranda maddi destek sunan kurum ve kişilere teşekkür belgesi gönderdi. 
Tavşanlı'da vakfın başkanlığını TTSO Başkanı Davut Efe yaparken, onursal başkanlığını ise Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara üstlendi. Bir süredir vatandaşlara vakfın amaçları anlatılırken, bu süreçte kuruma destek sunan Kuruçay Belediyesi, Tavşanlı Müftülüğü, Küçük Sanayi Sitesi ile iş adamlarından Yaşar Kara, Süleyman Yılmaz ile İbrahim Aka'ya şilt ile teşekkür belgeleri takdim edildi. 
Milli savunma sanayinin geliştirilmesi, üretim yapması ve ihracata yönelmesinin hem dış tehditlere karşı önemli bir caydırıcılık içerdiği hem de ülke ekonomisine büyük güç verdiği vurgulandı. 
Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve TTSO Başkanı Davut Efe'nin elinden belgelerini alan kurum yöneticileri ve iş adamları ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği 2023 - 2071 vizyonunda devlet kurumlarının güçlendirilmesi adına faaliyet yürüten tüm kuruluşların kıymetli olduğunu, ellerinden geldikçe bu tür destekleri sürdüreceklerini ifade etti. 
Belediye Başkanı Mustafa Güler ise "Son yıllarda savunma sanayimizde elde ettiğimiz başarılar ortadadır. İhalar, Sihalar, Atak helikopterimiz, milli piyade tüfeklerimiz, Fırtına obüsleri, Fırkatey ve daha birçok yerli projelerimiz kahraman Mehmetçiğimize güç, Türk milletine de güven vermektedir. Yakın dönemde Cerablus ve Afrin harekatlarında dünya devletleri gıbta ederek kahramanlarımızı izledi. Milli ve yerli vurgusuyla yola çıkan Türkiye hedeflerine emin adımlarla ilerlerken silahlı kuvvetlerimize verilecek destekte büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda kurumlarımızla köprü olan vakfımıza bağışta bulunarak desteğini gösteren Tavşanlılı hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.