TROYA SİRKİ GEDİZ’DE

Kültür Yayın: 24 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 24.10.2018 14:55:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6330 okunma
Google News

TROYA SİRKİ GEDİZ’DE

 

Gediz Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında Gediz Kültür Merkezinde Troya Sirki tarafından unutulmayacak bir şov, Gedizli çocuklara sunuldu.

 

Sirk alanında ülke çapında gösteriler yapan Troya Sirki sahibi Tolga Kepenekli, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ın bize sağladığı olanaklar sayesinde Gediz’de gösteri yapma imkânı bulduk. Gediz Kültür Merkezinde iki seans halinde sahnelediğimiz gösterimizde akrobatlar, conklörler, illüzyonistler ve hayvanlı gösteriler ve ışıklı gösteriler ile çocuklara güzel anlar yaşattık. Salon Sirki olarak faaliyet gösteren sirkimize gösterdiği desteklerden dolayı Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve gösterilere katılan Gediz Halkı ve çocuklarımıza teşekkür ederim dedi.

 

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, ilçemizde çocuklarımıza yönelik kültür etkinlikleri kapsamında sirk gösterisi ile bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımızın televizyonlardan gördükleri gösterileri canlı olarak izleyebilmeleri için Gediz’de sirk gösterisi planlaması yapılarak hayata geçirildi. Çocuklarımız sirk gösterileri ile unutamayacakları bir gün geçirdiler.” ifadesini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.