Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi

Eğitim Yayın: 06 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 06.08.2019 12:24:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2301 okunma
Google News
 
TANAP (Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi) Sosyal ve Çevresel yatırım programları kapsamında desteklenen "İSTİHDAMA GİDEN 3 BOYUTLU YOL" adlı hibe projesi Tavşanlı'da tamamlandı.
Proje kapsamında; 
- 3 Eksen CNC Freze Tezgahı, - CNC Lazer Kesim Makinesi, - Toz topla sistemi,- 15+1 Server sistem Bilgisayar Laboratuvarı, 
- Laptop, - Endüstriyel Tip 3D Yazıcı, - 3D Tarayıcı,- Profesyonel Sanal Gerçeklik Gözlüğü alımı gerçekleştirildi.
      Okul müdürü Raşit R. Küçükkağnıcı; “Öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda hazırlanan öğrenme ortamları ile yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlayacak aynı zamanda 21. yüzyılın anahtar becerilerini kazandırma, kişisel ve sosyal becerilerinin gelişmlerine katkı sağlamasını hedefliyoruz “ diye belirtti.
Okul Müdürü Küçükkağnıcı, Projenin hazırlanması ve yürütülmesi esnasında bizlere destek olan başta Tavşanlı Kaymakamı  Yuksel Kara’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Salim Karaboğa'ya, Okul Aile Birliği Başkanı  Adil Emeksiz ‘e, Okul  Okul Aile Birliği Temsilcisi Muzaffer Dibek’e, proje koordinatörü  Mobilya İç Mekan Tasarımı alanı şefi Gökhan Alan'a, Tavşanlı Mobilyacılar Odası Başkanı Ahmet Çağlar ve Oda Üyelerine,  bunun yanı sıra iç ve dış paydaş olarak destek sağlayan tüm çalışanlara ve kurum kuruluşlara teşekkür etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.