Trafik kazasında hayatlarını kaybeden 6 kişiden 3'ü toprağa verildi

Asayiş Yayın: 15 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 15.06.2020 13:59:50
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5476 okunma
Google News

 


Balıkesir'in Kepsut ilçesi yakınlarından trafik kazasında hayatlarını kaybeden 6 kişi, memleketleri Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

 

 


Balıkesir ili Kepsut ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden 6 kişilik aileden Elif Nur Şirinoğlu (38) ile çocukları İsmail Ediz Şirinoğlu (15) ve İbrahim Ilgaz Şirinoğlu (9) Cumhuriyet Lisesi bahçesinde kılınan cenaze namazı sonrası Tavşanlı Asri mezarlığında defnedildi.
Tavşanlı’dan, aynı aileden 6 kişinin bulunduğu 43 HP 003 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kepsut yakınlarında  köprü bariyerlerine çarparak, şarompole yuvarlanmıştı. Kazada hurdaya dönen araç içindeki 6 kişi hayatını kaybetmişti.  
Kazada;  Mehmet Naci Hüseyinbaşoğlu (90), Mustafa Bedii Hüseyinbaşoğlu (64), Nesrin Hüseyinbaşoğlu (62), kızları  Elif Nur Şirinoğlu (38), torunları İsmail Ediz Şirinoğlu (15) ve İbrahim Ilgaz Şirinoğlu (9)hayatını kaybetti.
 Kazada hayatını kaybeden Mustafa Bedii Hüseyinbaşoğlu (64) otopsi için Balıkesir’de kalırken, Cenazeleri getirilen ; Elif Nur Şirinoğlu (38), torunları İsmail Ediz Şirinoğlu (15) ve İbrahim Ilgaz Şirinoğlu (9), Dünya geneli salgın  kapsamında Tavşanlı Arifağa Camii yanındaki Cumhuriyet lisesinin bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından, Tavşanlı Asri Mezarlığında toprağa verildi.  

 Cenazede maske ve sosyal mesafe kuralına dikkat edildi. Polis ekipleri de cenazeye katılan kalabalığa hoparlörlerle uyarılarda bulundu.

Cenaze yakınlarından Ahmet Turan Yılmazer, " Çok acı bir kaza , Allah kimsenin başına vermesin. Benim çocukluk arkdaşım Bedi, çocuklarımız da beraber büyüdü. Çok üzgünüz bitkiniz çok." 

Çocukluk arkadaşları Meliha Nilüfer Keskin, " İlkokul'dan çocukluk arkadaşımdı. Çok ügünüz. Tavşanlı'ya çok acı bir olay oldu. " dedi.

İsmail Ediz'in ilkokuldan bu yana en yakın arkadaşlarından Efe Berk Efedayı, " Canızdan biriydi. Onu hemen kaybetmek istemezdik. Yapacak birşey yok. Hayatı az ve öz oldu. İlkokuldan bu yana sınıftan en yakın arkadaşlarımdan bir tanesi idi. Okulda her günümüz birlikte geçerdi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.