Trafik Kazasında 3 kişi öldü

Asayiş Yayın: 17 Nisan 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2017 18:42:12
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
4520 okunma
Google News

Trafik Kazasında 3 kişi öldü

Eskişehir'in İnönü ilçesi yakınlarında dün pikniğe giderken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi.

Bilecik'in Boyüyüz ilçesinde oy kullandıktan sonra pikniğe giden Bingöl ailesinin içinde bulunduğu otomobilin İnönü-Kütahya karayolu ayrımında kamyonla çarpışması sonucu anne Nejla Bingöl ile baba Mesut Bingöl hayatlarını kaybetmiş, 3 çocukları ise yaralanmıştı. Kazanın ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan çocuklardan Ahmet Bingöl'ün (16) dün gece kurtarılamayarak hayatını kaybettiği, diğer çocuklar Matice Kübra Bingöl (18) ile Zehra Bingöl'ün (13) tedavilerinin hastanenin Soğun Bakım servisinde sürdüğü öğrenildi.

Hayatını kaybeden anna, baba ve oğullarının cenazeleri, yakınlarının ve sevinlerinin gözyaşları arasında Bozüyük Şehir Mezarlağı'na defnedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.