Trafik Eğitim Pistimiz oluyor

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2019 - Cuma - Güncelleme: 31.05.2019 14:01:48
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
1642 okunma
Google News

Trafik Eğitim Pistimiz oluyor

Tavşanlı Süleyman Yılmaz Anaokulu’nun “ Trafik Eğitim Pistimiz oluyor, Tanap Geleceğimizi Koruyor” projesi kapsamında okul bahçesindeki  trafik pistinde öğrencileriyle eğitime başladı.

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünden gelen personellerle başlayan eğitim, trafik kurallarıyla başladı,trafik levhalarının tanıtımıyla devam etti ardından da çocukların akülü arabalara binmeleriyle uygulamalı hale geldi ve çocuklar erken yaşta trafikte bilinçli sürücü olma yolunda ilk adımlarını atmış oldular.

Okul Müdürü Nimet Uzan “ Başlatmış olduğumuz bu proje ile okulumuzda trafik bilincini geliştirirken hem eğleniyoruz hem de çocuklarımıza trafik kurallarını aktarıyoruz. Öğretmenlerimize verdiğimiz trafik eğitimleri sayesinde doğru bilgi aktarımlarıyla çocuktan başlayarak velilerimize de farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz.” diyerek bu projenin ilerleyen zamanlarda toplumumuzda etkisinin büyük olacağını aktardı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.