TOP MERAKLISI KÖPEK SAHAYA GİRİNCE

TOP MERAKLISI KÖPEK SAHAYA GİRİNCE

Spor Yayın: 13 Nisan 2014 - Pazar - Güncelleme: 13.04.2014 13:10:57
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3529 okunma
Google News

 

 TUNA İŞLEYEN / TAVŞANLI  /  DHA  

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Karakova sahasında oynanan Süper Amatör Lig Final maçında ilginç anlar yaşandı.Karakova sentetik sahasında hakem Hicri Yıldırım’ın yönettiği , Yasin Karabacak ve Yavuz Demirsöz’ün yardımcı hakemliğinde oynanan Çukurköyspor ile Kütahya Dumlupınarspor final  karşılaşmasında tel örgüler altından giren Kurt Köpeği oyunu durdurdu.

Antrenör Ahmet Saka'ya ait "Garip” adlı köpek sürekli topu tel örgüler dışından takip etti. Sahada top hangi yöne giderse o da o istikamette tel örgüler dışından koşturdu.

İlk yarının bitimine saniyeler kala uzatma dakikalarında Kurt köpeği tel örgülerin arkasında bir yerde boşluk bularak sahaya girdi.

Orta hakem Hicri Yıldırım oyunu durdurmak zorunda kaldı.

Yaklaşık 5 dakika duran oyun daha sonra devam etti.

Süper Amatör final karşılaşmasında DPÜ Spor , Çukurköyspor’u 5-3 yenerek şampiyonluk kupasını ASKF’den (Kütahya Amatörspor Kulüpleri Federasyonundan) aldı. 

 

VİDEO  GÖRÜNTÜLÜ HABER

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.