TOKİ 1. Etapta Sona Yaklaşılıyor

DAĞÇEŞME’DE YAPILAN TOKİ KONUTLARININ 1. ETABINDA SONA YAKLAŞILDI. DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZ DÜŞÜNÜLEREK HAZIRLANAN 2+1 DAİRELERİN HAK SAHİPLERİ YAKIN TARİHTE BELLİ OLACAK. AYRICA AYNI BÖLGEYE 3+1 TOPLAM 79 DAİRE YAPILMASI İÇİN 5 EKİM’DE İHALE YAPILDI

Gündem Yayın: 11 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 11.10.2016 17:08:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6180 okunma
Google News

 

 

Tavşanlı Belediyesi’nin girişimleriyle Dağçeşme Mahallesi’ne yapılan TOKİ konutlarında sona yaklaşıldı. Kısa sürede İnşaatların %80’ni tamamlanırken kayıt işlemlerinin Ekim ayı sonunda yada Kasım ayı içerisinde alınabileceği kaydedildi.

Dağçeşme mahallesinde ilk etapta hazırlanan ve 118 adet  2+1 tipindeki konutlara ek olarak 79 konutun daha yapılması için karar alındı. TOKİ bu ek inşaatlar için 5 Ekim tarihinde ihaleye çıktı. Bu evlerin tipi ise 3+1 şeklinde inşa edilecek. Bu arada Dağçeşme Mahallesi’nde TOKİ’ye tahsis edilen 1000 konutluk 250 dönüm arazi için zemin etüt çalışmaları tamamlanarak proje hazırlama aşamasına gelindi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 118 konutun şimdiden Tavşanlı’ya hayırlı olmasını dileyerek hak sahiplerinin yakın tarihte belirleneceğini kaydetti. Başkan Güler “Mart ayında hafriyat çalışmaları başlatılan TOKİ konutlarında sona gelindi. Yüklenici firma dairelerin içini hazırlamaya başladı. Kısa sürede konutlarımız oturulabilir hale gelecek. İlk baharla birlikte çevre düzenlemeleri ve peyzaj çalışmaları yapılacak. Burada yapılan 118 konutun hak sahiplerini de kısa sürede belirleyeceğiz. Bu konuda TOKİ’den talimat bekleniyor. Diğer taraftan aynı bölgeye 3+1 toplam 79 dairenin yapılması için karar alındı. Ömerbey Mahallemizde de 250 dönüm araziyi TOKİ’ye tahsis ettik. İnşaatlarımızın hızla yükseliyor olması bizleri memnun ediyor. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.