TOK “VALİ DE BELEDİYE BAŞKANI DA BASIN DA BU TAKIMA SAHİP ÇIKMIYOR“

TOK “VALİ DE BELEDİYE BAŞKANI DA BASIN DA BU TAKIMA SAHİP ÇIKMIYOR"

Spor Yayın: 07 Kasım 2013 - Perşembe - Güncelleme: 07.11.2013 20:40:25
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2928 okunma
Google News

TOK “VALİ DE BELEDİYE BAŞKANI DA BASIN DA  BU TAKIMA SAHİP ÇIKMIYOR"

Linyitspor Teknik Direktörü Erol Tok 3-1 mağlubiyet sonrası basın odasında tepkisini dile getirdi. 

En iyi transferleri borçlanarak yapılabileceğini ancak bunun daha da kötü sonuçlara yol açabileceğini ifade eden Tok , sahipsizliği bir kez daha dile getirdi. 

Tok , " Bu takım her ne şartla olursa olsun lige tutunur . Biz bu takımı kurarken, kulübü borçlarından kurtarmak ve elimizdeki genç kadro ile bu işi yürütmeyi amaçladık. Ama mümkün değil. Bazı kesimler kulübe popüler isimlerin gelmesini, transferler yapılmasını ve kulübün 9 milyon olan borcunun 18 milyon olmasını istiyor. Bunun mücadelesini verirken, biraz destek de vermek lazım. Ben Tavşanlılı değilim, ama Tavşanlı için çalışıyorum. Kendimi riske ediyorum. Ben de çok iyi oyuncularla oynamak isterim. Şu adamı alın, bu adamı almazsanız ben olmam diyebilirim, ama bu takımın gücü belli. Bu takıma ne vali, ne de belediye başkanı sahip çıkıyor. Bu çocuklara doğru dürüst prim veremiyoruz. Ama sahaya çıktıktan sonra herkes iyi şeyler bekliyor. Büyük paralarla büyük transferler yapılsın gibi popülist yaklaşımlar var. Kulübün hali sonra ne olacak. Önümüzde bir Malatya, Diyarbakır, Kocaeli örneği var. Bu yaklaşımlar günü kurtarma yaklaşımıdır. Ben bu takımda bu çocuklarla mücadele edeceğim. Düşeriz veya kalkarız, hiç önemli değil. İnşallah bu takımı ligde bırakacağız" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.