TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan Gültekin’e Taziye Ziyareti

Gündem Yayın: 18 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 18.06.2021 10:43:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1042 okunma
Google News

 


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin’e taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Suat Selim Kandemir de eşlik etti. 

Taziye ziyareti ile KÜTBO Meclis Üyeleriyle de bir araya gelen Hisarcıklıoğlu Borsa tarafından yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

KÜTBO Başkanı Gültekin Kütahya Çavdarhisar ilçesinde bulunan Dünyanın İlk Borsası ile ilgili projeleri ve Borsa tarafından yürütülen coğrafi işaret çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Başkan Gültekin Borsa tarafından Kütahya Vişnesi, Köpük Helvası, Paşa Helvası, Kütahya Bitli Helva, Kütahya Kızılcık Tarhanası, Kütahya Cimcik Aşının ardından Kütahya Pazarlar Kirazı için de coğrafi işaret belgesi alındığını ifade etti.  

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ikram edilen Coğrafi İşaret Tescilli Kütahya Pazarlar Kirazı’ndan övgüyle bahsetti. Hisarcıklıoğlu, Kütahya Ticaret Borsası tarafından Coğrafi İşaret tescili yaptırılan Kütahya Pazarlar Kirazı’nın tat ve aromasının zenginliği yanı sıra meyve iriliği ile öne çıktığını belirterek tescili sonuna kadar hak ettiğini söyledi. Yapılan coğrafi işaret çalışmalarından dolayı da KÜTBO Başkanı Necati Gültekin’i tebrik etti.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.