TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR YÖNETİMİNDEN

TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR YÖNETİMİNDEN

Spor Yayın: 31 Temmuz 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2013 18:48:09
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 4 dk.
3578 okunma
Google News

BASINA VE KAMUOYUNA

            Bilindiği gibi TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Tavşanlımızın hayat kaynağı GLİ Müessesesi bünyesinde faaliyet gösteren 70 yıllık geçmişe sahip olan, ülkemizin güzide kulüplerindendir.

            Bu kulüpte görev alan tüm yöneticiler, kamu görevi bilinciyle ve olağanüstü fedakârlık örnekleriyle Tavşanlı ve Türkiye futbol kamuoyuna en iyi hizmeti verme gayreti içindedirler.

            1.Ligde 4. Sezonumuzu yaşayacağımız şu günlerde, son iki sezonda yaşanan sıkıntıları bir daha yaşamamak üzere, tüm maddi sıkıntılarımıza karşın iddialı bir takım kurduğumuza inanıyoruz.

            Ümit ediyor ve diliyoruz ki çok iyi bir sezon geçirerek üzerimizdeki olumsuzluklardan kurtuluruz.

            Kulübümüzün asgari 2 yılda üstesinden gelmeyi amaçladığı, maddi sıkıntısı bulunmaktadır.

            Yönetim olarak tüm riskleri almak suretiyle iyi bir takım oluşturduğumuz kanaatindeyiz.

            Tavşanlı kamuoyundan beklentimiz birlik ve beraberlik içerisinde takımımıza azami desteğin sağlanmasıdır.

            Bu vesileyle Tavşanlı basınına yansıyan ve Kulübümüzü üstü kapalı olarak ta olsa zan altında bırakacak bir konuya açıklık getirmek istiyoruz.

            1.Lige çıktığımız ve playoff oynadığımız sezon sonunda Üçeylül Reklam firmasıyla o günlerin şartlarında iyi bir reklam anlaşması yapılmış ise de maalesef sonu iyi gelmemiş ve yaşanılan ihtilaf kulübümüzün o günlerdeki yöneticileri tarafından yargıya intikal ettirilmiştir. Halen yargı aşamasında olan bu konuda daha fazla açıklama yapmak mümkün olmayıp, Kulübümüzün mağduriyeti takipsiz kalmamıştır. Her ticari faaliyette olduğu gibi reklam piyasasında da bu tür olumsuzluklar yaşanabilmektedir.

            Bu durumdan şaibe üretmenin ve yargıya intikal etmiş bir konuyu gazete ilanlarında paylaşmanın kulübümüze bir yararı olmayacağı gibi, aksine reklam gelirlerini olumsuz etkileyebileceğini kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

            Diğer önemli bir husus ta maçların Tavşanlı ya da Kütahya’da oynanma meselesidir.

            Tavşanlı Ada Stadı ile ilgili olumlu gelişmelerin olduğunu biliyor ve yetkililerin Tavşanlı için en iyisini yapma titizliği ve gayreti içinde bulunduklarını, şükran duygularıyla takip ediyoruz.

            Hali hazır durumda Tavşanlı Ada Stadyumu’nun TFF Ulusal kriterlerini karşılama durumunda olmadığı hatta yapı güvenliği yönünden de müsabaka oynanamayacağı TFF tarafından Şubat 2013 tarihinde kulübümüze bildirilmiş bulunmaktadır. Bu bildirimlere rağmen yaptığımız ısrarlı müracaatlardan da olumsuz cevap alınmıştır.

            Sonuç olarak; 2013-2014 futbol sezonunda tüm taraftarlarımızdan, Tavşanlı kamuoyundan azami destek talebimizi yineliyor, pek çok kulübün kombine satışlarını tamamladığı şu günlerde piyasaya sunacağımız kombine kart satışlarımıza destek verilmesini ve kulübümüzce bizzat yürütülen reklam kampanyasına katılım konusunda ilgililerin üzerine düşeni yapmasını önemle bekliyoruz.

            Gelin, pek az yöreye kısmet olan bu güzelliği nice yıllara doya doya yaşayarak birlikte taşıyalım.

            Takımımızı tüm spekülasyonlardan uzak tutarak iyi bir sezon geçirmeyi ümit ediyor ve ünü Tavşanlı’yı aşmış kulübümüzün tüm ilçelerimizi, Kütahya’yı ve Ege Bölgesini Türkiye futbol kamuoyunda en iyi şekilde temsil etmesini temenni ediyoruz.

SAYGIYLA ARZ OLUNUR.

 TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR YÖNETİM KURULU

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.