TKİ Tavşanlı Linyitspor ümit verdi

Spor Yayın: 03 Ocak 2020 - Cuma - Güncelleme: 03.01.2020 16:59:04
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2544 okunma
Google News

TKİ Tavşanlı Linyitspor'da 3 transfer

Tuna İŞLEYEN

TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulüp Başkanı Akın Şirin ve yönetimi devre arasında yapılan transferler ve çalışmalar hakkında basın ile bilgi paylaşımında bulundu.

 

 

 

Akın Şirin önümüzdeki günlerde kamp sürecini de basın ile paylaşacaklarını belirtirken 27 kişi ile Antalya'da kampta bulunan takımın sponsorluğundan dolayı Çinigaz'a ve Ciner'e teşekkür etti.

Transferlerin takıma güç katacağını belirten Kulüp Başkanı Akın Şirin son 3 transferi açıkladı. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Kulüp Başkanı Şirin 3 yeni transfer ile ilgili basın mensuplarına şu bilgileri verdi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor , Isparta Davrazspor'dan sol açık Furkan Yıldırım, Aliağaspor'dan orta saha ön libaro Cemal Şener'i  ve Çankırıspor'dan kaleci Cihan Bal'ı transfer etti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.