TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları haksızlığa tepki gösterdi

Spor Yayın: 28 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 28.04.2022 22:38:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2922 okunma
Google News

TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları haksızlığa tepki gösterdi

Tuna İşleyen - GÖRÜNTÜLÜ 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde taraftarlar yürüyüş gerçekleştirerek TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 3. Lig yolunda haksızlığa uğradığını dile getirdiler.

 

3. Lige yükselme Play-off müsabakalarında Tekirdağspor ile İnegöl Stadında karşılaşan TKİ Tavşanlı Linyitspor 2-1 mağlup olmuş, ancak yapılan tespit ile bir futbolcunun cezalı olduğu anlaşılmıştı. TKİ Tavşanlı Linyitspor'un bu durumu TFF'ye bildirmesi sonrası olumlu sonuç alamaması üzerine taraftarlar da haksızlığın giderilmesi için protesto yürüyüşü düzenlediler.

TKİ Tavşanlı Linyitspor için Kütahya Amatörspor Kulüpleri Federasyonu Başkan yardımcısı Celalettin Altay, Tavşanlı ilçe Başkanı Barbaros Öztürk, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Abdullah Kul, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün, Pazarcılar Odası Başkanı Rıdvan Altay, Kahveciler Odası Başkanı Tahir Akcan ve Linyit Tayfa grubu yürüyüş gerçekleştirdiler.

 

Küçük Meydandan başlayan yürüyüş Cumhuriyet Meydanına devam etti. Yürüyüş sonrası MHP İlçe Başkanı Barbaros Öztürk, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kul, Kütahya Amatörspor Kulüpleri Federasyonu Başkan yardımcısı Celalettin Altay, Tunçbilek Belediye Başkanı Mustafa Düzgün ve taraftarlardan Semih Sevinç alınan kararları kınayarak, yapılan hatalardan dönüleceğini savundular.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.