TKİ Tavşanlı Linyitspor için MHP Tavşanlı ilçe teşkilatından Ankara Çıkarması

TUNA İŞLEYEN

Spor Yayın: 27 Nisan 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 27.04.2022 12:44:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3194 okunma
Google News

  Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden bir heyet, 3. Lige yükselme Play Off müsabaklarında Tekirdağspor ile İnegöl Stadında karşılaşan TKİ Tavşanlı Linyitspor 2-1 mağlup olmuş, ancak yapılan tespit ile bir futbolcunun cezalı olduğu anlaşılmıştı. Buna karşılık Milliyetçi Hareket Partisi Tavşanlı ilçe başkanı Barbros Öztürk ve Tavşanlı heyeti Ankara ziyaretleri ile konuyu takip etmek üzere harekete geçtiler. 
MHP İlçe Başkanı Barbaros Öztürk, Tavşanlı Pazarcılar Odası Başkanı Rıdvan Altay, Tavşanlı Kahveciler Odası Başkanı Tahir Akcan, Tavşanlı Linyitspor Genel Kaptanı Yasin Karaarslan, Linyitspor Basın sözcüsü Özgür Şahin, Akıncılarspor Kulüp Başkanı Murat Gül ile birlikte Ankara ziyareti gerçekleştirdi. 

 

 


İlk olarak mecliste, MHP  Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş makamında ziyaret edildi. Milletvekili Ahmet Erbaş konu hakkında heyetten bilgi aldı.  Konunun ilgili kişileri ile telefonla görüşmeler gerçekleştirdi.
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu heyet ile ziyaret edilerek Tavşanlı'nın meşhur leblebisi hediye edildi. Daha sonra Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu ziyaret edildi. 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.