TKİ Tavşanlı Linyitspor'da transfer atağı

Spor Yayın: 10 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 10.07.2019 12:46:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2798 okunma
Google News

TKİ Tavşanlı Linyitspor'da transfer atağı

 

Transfer sezonunun açılmasıyla peşpeşe transfer atakları gerçekleştiren  TKİ Tavşanlı Linyitspor’da transfer hareketliliği sürüyor.

 Kaleci Cihat Akcan ve başarılı orta saha oyuncusu Sinan Bozkır ile sözleşme yenileyen kırmızı-siyahlılar, defans hattını Ömercan Aslan ve Alican Özaltun ile güçlendirdi

TKİ Tavşanlı Linyitspor’da haziran ayında yapılan kongrenin ardından güven tazeleyen başkan Akın Şirin ve yönetimi transferde dur durak bilmiyor.

Daha önce iç ve dış transferde güçlü isimlerle anlaşan yönetim son olarak Cihat Akcan, Sinan Bozkır, Ömercan Aslan ve Alican Özaltun’u renklerine bağladı. Şampiyonluk parolasıyla yeni sezona başlayacak olan Linyitspor’da kadro yavaş yavaş şekillenmeye başlarken yönetimin, teknik direktör Erdoğan Sarıuşak’ın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerini de sürdürdüğü öğrenildi.

İKİ FUTBOLCU SÖZLEŞME YENİLEDİ

TKİ Tavşanlı Linyitspor yönetimi, dış transferde olduğu gibi iç transferde de büyük bir mesai harcarken, geçtiğimiz yıl kadrosunda bulunan kaleci Cihat Akcan ve Sinan Bozkır ile yeniden anlaştı. Geçen sezon 7 karşılaşmada oynayan genç file bekçi Akcan, 4 maçta kalesini gole kapatmayı başarmıştı. Ligde oynanan 26 maçın 25’inde görev alan Sinan Bozkır ise 6 golle takımına katkı sağlamıştı.

RAKİPLERE GEÇİT VERMEYECEKLER

Stoper mevkiini ise Ömercan Aslan ve Alican Özaltun ile güçlendiren TKİ Tavşanlı Linyitspor, defans hattına önemli takviyeler yaptı. 2018-2019 sezonunda Kütahyaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Kütahya Çamlıcaspor ile aynı grupta mücadele eden Aliağaspor’dan transfer edilen Ömercan Aslan, takımıyla 24 karşılaşmada sahaya çıktı. Mardin Büyükşehir Belediyespor’dan TKİ Tavşanlı Linyitspor kadrosuna katılan Alican Özaltun ise, 14 maçta forma şansı bulurken bir kez de rakip fileleri havalandırdı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.