TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Mental Çalışmalar

Spor Yayın: 25 Şubat 2022 - Cuma - Güncelleme: 25.02.2022 19:09:41
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
1416 okunma
Google News

TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Mental Çalışmalar 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Bölgesel Amatör Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor teknik ekibi ve sporculara özgüven ve motivaston konulu psiko - eğitim verildi.

Teknik direktör Ahmet Erdinç'in talebi doğrultusunda Tavşanlı Linyitspor tesislerinde Spor Psikoloğu Soner Aydın tarafından teknik ekip ve futbolcularla özgüven ve motivasyon konulu psiko - eğitim çalışması gerçekleştirildi. Tavşanlı Linyitspor futbolcuları ve teknik heyeti Ada'da oynanan Sağlıkspor maçı öncesi,Spor Psikoloğu ile çalışmaktan memnuniyet duyduklarını söylediler.Sezon sonuna kadar Ahmet Erdinç ve ekibiyle çalışacak olan Spor psikoloğu Soner Aydın da memleketinin takımına hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.