TKİ Tavşanlı Linyitspor 2 - Evliya Çelebi Azot Çağlayan 0

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Spor Yayın: 22 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 22.06.2021 09:41:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1445 okunma
Google News

TKİ Tavşanlı Ada stadında Evliya Çelebi Azot Spo’u ağırladı.
Ada stadında gerçekleşen karşılaşmada ilk yarı golsüz beraberlik ile sona erdi. İkinci yarıda da yoğun yağmur yağışı sahada etkili oldu ancak Linyitspor’un gollerine bu yağış engel olmadı.
Gol:Halil yekta kondu (Dk 66) , Okan Tirgil (DK 90+1)
Karşılamada  başka gol olmazken Kırmızı Siyahlı  ekip 3 puanın sahibi oldu  ve puanını  7 ' ye  çıkarak  yoluna devam etti.
TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Sertaç Gezer gazetemize yaptığı açıklamada her maçın bir final havasında geçtiğini ve Ayvalık maçına da final maçı olarak gideceklerini ve üst lige çıkmak için ellerinden gelen gayreti takım olarak, yönetim olarak gösterdiklerini ifade etti. 
Bu arada 27 Haziran 2021 Çarşamba günü TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanda Ayvalık Gücü Spor’u yendiği takdirde çeyrek finalde yer alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.